HHO Kit HHO X-CELL Aktif Pencuci Karbon HHO Aktif'N'Play PWM EFIE - FAKTOR HHO




Penelitian NASA babagan gas hidrogen

Download Panaliten NASA

Toko Kanggo


Faktor Panaliten HHO

Tindakan Pembersih Karbon HHO Iki mulihake mesin 'Bersih Anyar'.


HHO FACTORY Ltd. sing didhasarake Irlandia khusus kanggo ngirim teknologi hidrogen sing nyuda emisi karbon menyang pasar global. Generator HHO inovatif ngrancang, kanthi operasi kanthi efisien ing amps rendah, kanthi fokus desain utama kanggo nyuda emisi karbon lan mulihake panggunaan bahan bakar kanthi ngresiki mesin saka njero ruangan. Yen sampeyan nandur modal dhuwit sing apik ing Pabrik HHO Generator HHO, sampeyan wis entuk dites lan diteliti kanthi lengkap, Plug-N-Go pangguna-friendly Friendly, diprodhuksi ing Irlandia, peralatan peralatan sing apik. Dirancang kanthi ati-ati lan dipasang kanthi tliti, kabeh adhedhasar tes nyata lan analisis data sing nyata, saben Generator HHO Factory HHO bakal nglakoni kanthi tepat kaya sing dijanjekake, yen sampeyan nginstal kanthi bener, miturut pandhuan lan video. Kabeh Kit Generator HHO lan Kabeh ' Plug n 'Play' unit yaiku EU dilindhungi EUIPO - Kantor Harta Intelektual Uni Eropa.

Elektrolisis

Napa HHO Kit diterangake minangka pembersih karbon aktif HHO sing efektif?


Asil praktis proses reresik karo pembersih karbon aktif HHO (HHO Kit) yaiku pangguna ngandhani manawa dheweke ndeleng lan ngrasakake mesin sing dibalekake supaya bisa ngasilake ekonomi bahan bakar sing luwih apik. Kanthi generator HHO X-CELL kita, sampeyan ora kudu ngowahi utawa ngapusi ECU supaya entuk tenaga utawa ekonomi bahan bakar. Akeh negara sing nglarang nggunakake piranti chip utawa sensor kanggo ngowahi data amarga asring ningkatake emisi karbon sing mbebayani lan bisa nyedhaki umure mesin, ngrusak utamane alternator ing proses kasebut. Sampeyan kudu ngati-ati supaya ora melu melu diuji. , sel-sel HHO sing ora profesional nindakake kanthi desain lawas. Iki asring dibangun tanpa uji coba ilmiah, lan biasane, duwe akeh netral sing ora ana gunane, dadi siji-sijine cara kanggo ngatasi kekurangan pengetahuan teknis yaiku terus nambah amps sing dikirim menyang piring. Batré lan alternator kudu kerja keras kanggo nyedhiyakake arus iki, lan tabungan sing digawe saka gas HHO digunakake kanggo nyopir alternator. Mesthi wae, sampeyan bisa nyana pengganti lan baterei sampeyan supaya bisa nyambut gawe kanthi cepet ing proses kasebut.OK !, Dadi kuwi barang sing ala. Lan sampeyan kudu ngerti amarga ana Generator HHO liyane sing ora cocog.


Nanging,!


FAKTOR HHO duwe sawetara kabar apik kanggo sampeyan! Keuntungan utama kanggo sampeyan, lan mesin sampeyan nyuda emisi, lan mulihake efisiensi mesin pembakaran petrol lan diesel.HHO saiki wis kasedhiya kit HHO X-Cell Generator HHO sing dikembangake ing taun 2019 lan diprodhuksi dening HHO FAKTOR, LTD langsung ing Irlandia. Kit iki nggunakake arus banget kurang saka 200mA nganti 1.5 A kanggo entuk asil sing paling apik kanggo nyuda emisi, nambah daya lan mulihake konsumsi bahan bakar sing luwih apik ing mesin cilik lan medium sampeyan. Lan kabeh kasebut nganakake riset obsesi HHO FACTORY, tes terus lan desain desain sing terus-terusan
--------------------- Lan ----------------------

Carane ora iku bisa?

Penggerak HHO menehi hidrolisis banyu terion menyang Oksigen lan Gas Hidrogen. Gas hidrogen lan gas oksigen nambah kobong saka bahan bakar sampeyan supaya bisa diobong kanthi lengkap. HHO Gas nyepetake panyebaran nyala ing ruangan pangobongan sampeyan, menehi luwih akeh wektu kanggo ngobong (amarga diwiwiti kanthi cepet lan mbakar kanthi luwih tliti) saengga nyebabake pangobongan bahan bakar luwih lengkap. lan sampeyan bisa nyepetake kanthi luwih cepet yen sampeyan milih utawa nyopir kanthi alon-alon lan mesin sampeyan bakal luwih akeh bahan bakar. Sampeyan ora mbutuhake jumlah HHO Gas, nanging sampeyan butuh jumlah sing bener, dikirim kanthi paling efisien lan tepat bisa. Lan iku persis apa sing paling apik kit HHO X-Cell Generator HHO.
Priksa aplikasi percepatan kanggo nyoba sadurunge lan sawise kinerja mesin, supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan wis tuku Generator HHO sing sejatine nduwe pengaruh nyata kanggo mesin sampeyan.

Kepiye Karpet Pembersihan Karbon?

Gas HHO (Hidrogen & Oksigen) kobong ing kamar pembakaran lan malih dadi banyu (H2O), nanging panas banget ing ruangan pangobongan, banyu sejatine dadi uap super panas utawa uap banyu panas sing gedhe banget. Udan Banyu ora katon nalika metu saka exhaust, mulane sampeyan ora bakal nggawe badai gedhe nalika lagi mudhun ing dalan.


Panaliti NASA

NASA nganakake sawetara panaliten nggunakake hidrogen minangka bahan bakar tambahan ing mesin pembakaran internal sing mlaku nganggo bensin. Panaliten khusus nedahake manawa kacepetan hidrogen sing luwih dhuwur tanggung jawab supaya bisa ngluwihi efisiensi operasi kendharaan mesin bensin.

Penelitian NASA babagan gas hidrogen wis nuduhake manawa mesin bahan bakar tambahan hidrogen ngasilake emisi karbon sing luwih sithik.

Pembakaran rasio campuran ing mesin pembakaran internal nduweni potensi ngasilake emisi sing kurang lan efisiensi termal sing luwih dhuwur amarga sawetara sebab:

Oksigen sing berlebihan ing pangisian daya luwih ngoksidasi hidrokarbon sing ora dirobih lan karbon monoksida;

Oksigen gedhe banget nyuda suhu pembakaran, sing nyegah pembentukan oksida nitrogen;

Suhu pembakaran ngisor nambah rasio panas campuran sing dicampur kanthi nyuda kerugian dissociation net;

Nalika aspek panas tartamtu mundhak, efisiensi termal siklus uga mundhak, sing menehi potensial ekonomi bahan bakar sing luwih apik.

Pasar ora jenuh kanthi produk sing apik, nanging cepet banget jenuh karo barang sing ala. --Henry Ford--


Kanggo manufaktur kendaraan, Hidrogen minangka bahan bakar sing bisa nambah ekonomi bahan bakar lan efisiensi nalika nyuda emisi polusi. Ora kaya sumber energi alternatif liyane, Hidrogen minangka teknologi evolusi sing mbutuhake modifikasi minimal kanggo sistem sing ana kanggo ngasilake keuntungan sing apik.

Nikola Tesla arep ngomong ...


"Kita wis mbuwang atom luwih saka 50 taun, kenapa aku ora bisa mbukak mobil ing banyu minangka Bahan Bakar utawa nggunakake Hidrogen kanggo energi aman?

Jules Verne, Pulo Mistik (1874)


"Aku percaya manawa Air minangka Bahan Bakar bakal digunakake minangka bahan bakar, yen hidrogen lan oksigen sing dadi, digunakake kanthi siji utawa bebarengan, bakal menehi sumber panas lan cahya sing ora bisa diobong, kanthi intensitas batubara ora bisa."

"Ing Jaman Ekosisi Ekresi Ditindhesake Inventions saka Resurface kepungkur."
- Tes Edison -


Toko online 365 dina

Pabrik Karyawan, Ltd
Drumshanbo, Irlandia

Mon - Jum'at, 10am - 10pm Sales & Dhukungan
Sabtu, 11am - 11pm Sales & Dhukungan
Minggu, 11am - 11pm Sales & Dhukungan